Σχετικά

Play Attachment

Τί είναι

Story Play

Δεν υπάρχει "πρέπει" και "απαγορεύεται", υπάρχει μόνο χώρος να εκφραστεί.

Adaptation

Είναι ιδανικό για να μπορέσει να επεξεργαστεί το παιδί όσα το δυσκολεύουν.

Play Therapy

Βοηθάει στη διαχείριση άγχους και συναισθημάτων των παιδιών.

560

Happy Clients

About us

Play Therapy

Το Play Therapy ήταν για μένα αγάπη από την πρώτη ματιά. Είναι μια παρέμβαση που σέβεται απόλυτα το παιδι, σέβεται τον ρυθμό του και την πορεία του, του δίνει την ευκαιρία να εκφραστεί και να καθοδηγήσει όπου και όπως θέλει. Και ενώ αγάπησα τόσο μα τόσο πολύ τον μη κατευθυντικο του χαρακτήρα, να που έρχεται η ώρα να εισάγουμε στη θεραπευτική μας φαρέτρα και άλλα εργαλεία, λίγο πιο κατευθυντικα, ακριβώς επειδή αλλάζει η συνθήκη και χρειάζεται να προσαρμοστουμε. Έτσι λοιπόν εργαλεία του story play, του art και play therapy επιστρατευονται, ώστε να ανακουφιστουν παιδιά που το χρειάζονται, που νιώθουν ότι θέλουν να αποφορτιστουν, να επεξεργαστουν και να εκφράσουν όσα νιώθουν, να αποκτήσουν και πάλι την αίσθηση του ελέγχου, που λόγω της κατάστασης έχουν χάσει σε πολλούς τομείς της ζωής τους

Ο κορμός του Play Therapy

(+30) 694 710 7142

WHAT WE DO

Πού στοχεύουμε;

blog-singal-01

Η δημιουργία ενός θετικού περιβάλλοντος στην καθημερινότητα μιας οικογένειας είναι στόχος πολλών γονέων, παρόλα αυτά συχνά συναντούμε δυσκολίες.

Bιωματικές ασκήσεις 100%
Nέες οπτικές και δεξιότητες 100%

Σύνδεση

Η σύνδεση και το attachment πάντα έπαιζε μεγάλο ρόλο στη μάθηση και στην καθημερινή ζωή μας, και πλέον η συζήτηση αυτή προκύπτει ολοένα και συχνότερα.

Ασφάλεια

Μόνο όταν τα παιδιά βιώσουν το αίσθημα της ασφάλειας και του ανήκειν, θα μπορέσουν να επεξεργαστούν λογικά πληροφορίες και να μάθουν.

Αποδοχή

Μόνο όταν τα παιδιά εισπράξουν την αποδοχή και την αυθεντικότητά μας, θα μπορέσουν να συνδεθούν μαζί μας για να ρυθμίσουν τα έντονα συναισθήματά τους

Συνδεδεμένη Τάξη

Mέσα από συζητήσεις και βιωματικά θα μάθουμε, θα διευρυνθούμε και θα αποκτήσουμε μια νέα, νευροβιολογικά ενημερωμένη οπτική πάνω στη μάθηση στην τάξη.

Testimonials

Είπαν για εμάς